Om Roundnet.dk

Roundnet er på få år blevet et super populært udendørs spil i haven, parken eller på stranden. Det er netop det smarte ved det, at det fungerer som et havespil der kan medbringes overalt i den medfølgende taske.

Roundnet er mest af alt kendt som Spikeball, men Spikeball er et brand og derfor blot en producent af spillet Roundnet. Det er uden tvivl den mest populære version af Roundnet spillet, men der findes også mange andre udgaver.

Reglerne i Roundnet er de samme uanset hvilket brand man vælger at købe spillet fra. Eftersom det blandt de fleste kategoriseres som et havespil el. fritidsspil, så bliver reglerne også tit bøjet i den gruppe man spiller med, så de passer bedre til niveau i gruppen der spiller. Det er vigtigere at kende til de præcise regler i professionel roundnet

Professionel Roundnet

I dag er roundnet en professionel sportsgren og der spilles turneringer verden over, ja selv her i lille Danmark. Du kan også blive professionel roundnet spillet og stille op i en turnering.

Den professionelle udgave er størst i USA, men har også associationer i mange andre lande. Den professionelle udgave af roundnet er også drevet i høj grad af Spikeball, der står bag turneringer og har lavet en Spikeball Pro udgave til netop turneringsbrug og professionelle spillere.

Alle kan komme i gang med roundnet, det kræver bare at du har spillet og en gruppe mennesker der gider at spille det. Du kan se et bredt udvalg af roundnet spil her på siden og bestille det hjem, så er der underholdning til den gode danske sommer der er i vente.

Website.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.